kapcsolatspecialista_logo_002-min.png

Párterápia árak

Szomorú statisztika, hogy a hasznos vagy éppen a haszontalan tárgyakra, a kütyükre vagy az élvezeti cikkekre sokkal könnyedebben adunk ki súlyos pénzeket, mint a testi és lelki jólétünket támogató eszközökre vagy szolgáltatásokra.

Pedig a tét nem kisebb, mint a saját és akár családunk életének harmóniája!

Nem tagadhatom, hogy a tárgyak és élvezeti cikkek okozta örömre is szükségünk van, ám Kapcsolatspecialistaként mindenképpen a boldogság és harmónia fontosságát kell hangsúlyoznom!

A munkámban is az a sikerélmény hajt előre, hogy segítsek megtalálni másoknak azt az utat, amin kiegyensúlyozottan tudnak továbbhaladni.

Az egyik ügyfelemet idézem: „A párterápiát mindenkinek receptre kellene felírni!”

Mit kell tudni a párkapcsolati tanácsadásról.

Egy alkalom minimum 75 perc. Azonban, ha 5-10 vagy akár 15 perccel tovább beszélgetünk, akkor sem számolok fel felárat. 

Miért?

Fontosnak tartom, hogy amibe belekezdünk, azt legyen lehetőségünk megfelelő módon befejezni. Ez a tanácsadás hatékonyságának egyik feltétele is számomra. Így ha az aznapi témakör lezárásához, a megoldáshoz való közelebb jutáshoz még időre van szükségünk, akkor ez nem múlhat pár percen.

Ezen felül szükség esetén telefonon is tudunk kommunikálni két tanácsadás között. A megterhelő krízisek, a nyomasztó időszakok sok feszültséggel járhatnak. Szükség esetén hívjanak bátran!

Természetesen ez az adott helyzettől és az Önök hozzáállásától is nagyban függ. 

Azonban én arra törekszem, hogy maximum 5-8 alkalom alatt a megoldás útjára vezessem Önöket. Az esetek 90%-ban ez a célkitűzés teljesül, sőt, jellemzőbb, hogy 5-6 alkalmas tanácsadással eljussunk a megoldások megtalálásához.

Határozott és következetes, ám mindig emberséges hozzáállásommal támogatom Önöket a régóta vágyott változások elérésében.

Egy feszültségekkel teli párkapcsolat vagy házasság az élet nagyon sok területére van hatással:

  • a lelkivilágunkra,
  • a stressz szintünkre,
  • a teljesítményünkre,
  • az egészségünkre,
  • és amennyiben a családban gyermek is van, rá a legfőképpen.


Nem kérdés, hogy a lelki egyensúly minden lépésünkre kihathat. Viták, feszültséggel teli mindennapok, lelki terhek mellett közel sem vagyunk képesek úgy teljesíteni, mint általában. Éveket, hónapokat tölteni egy ilyen nehéz állapotban temérdek kárt okozhat. Érdemes a teljes képet mérlegelni, amikor azt számolgatjuk, mire költjük a pénzünket. 

Nincs annál jobban megtérülő befektetés, mint amit a kiegyensúlyozott és harmonikus jövő megteremtésére szánunk.

A párkapcsolati tanácsadás menete

Hogy mi a megoldás?

Az időtényező fontos! Minél hamarabb felismerjük, hogy problémák merültek fel a kapcsolatunkban, annál könnyebben leszünk képesek hatékony megoldást találni.

Kérjék szakértő segítségét, aki tapasztalatával és hozzáértésével hatékonyan segíti Önöket abban, hogy a kapcsolatot veszélyeztető problémák ne hatalmasodjanak el, ne okozzanak maradandó sérüléseket.

Érdekel a párterápia!
Igen, időpontot szeretnénk foglalni!