kapcsolatspecialista_logo_002-min.png

Párterápiáról véleményt?

A vélemények mindig is nagyon fontos szerepet töltöttek be a döntéshozatalok folyamatában. Az elmúlt évtizedekben az online világnak köszönhetően könnyebben találhatunk visszajelzéseket, mint valaha. Ha egy biciklit tervezünk vásárolni, akkor informálódhatunk temérdek weboldalon, számos webshop felületen vagy épp a közösségi média oldalakon. Kérdezhetünk kollegáinktól, barátainktól és családtagjainktól.

Ám mi a helyzet abban az esetben, ha olyan magánéleti problémával szembesülünk, aminek megoldásához szakértői segítséget szeretnénk igénybe venni?

Sajnálatos módon egyelőre ez sokkal kevésbé a mindennapi kultúra része, így nehezen képzelhető el, hogy valaki kiírja a közösségi média oldalára, vagy felveti a kérdés a munkahelyi ebéd során. És ez visszafele is igaz, aki párterápiára jár, az ritkán osztja meg a pozitív élményeit és eredményeit. 

Sokan eleve szkeptikusan kezdik meg a terápiát, amit tovább nehezít a szégyenérzet, hogy külső segítséget vonnak be a problémáik megoldásába. Pedig ez egyáltalán nem kudarc, hanem sokkal inkább tudatos előrehaladás!

A párterápia egy egészséges tanulási folyamat, mégis jellemzően titkokban marad, ha valaki magáról vagy a kapcsolatáról tanul.

Hogyan válasszunk párkapcsolati tanácsadót?

Tovább olvasok a párterápiáról.
Kérdezni szeretnék, telefonálok most
Időpontot szeretnék kérni!

Tekintsék meg azon ügyfeleim véleményét, akik büszkén vállalják, hogy életük egy nehezebb szakaszán a segítségemmel tudtak túllépni.